Bereikbaarheid NL

Ursulineninstituut

Bosstraat 9

2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Grotere kaart weergeven

Met de wagen

Vanuit Antwerpen of Brussel via E19-A1, uitrit 9 (Mechelen-Noord). Sla rechts af en neem de N16 richting Mechelen. Neem even verder vervolgens de R6 richting Lier tot het  eerste ronde punt. Neem daar de 3e afrit richting Onze-Lieve-Vrouw-Waver / Putte. Neem vervolgens de eerste afslag rechts - Mechelbaan en Dijk - die u recht naar het dorpscentrum brengen. Achter de kerk, afslaan naar links in de Bosstraat. De ingang van de Wintertuin is de eerste deur vanaf de dorpskern, ter hoogte van huisnummer 22 in de Bosstraat.

Er is vrije parking naast het Ursulineninstituut en op bepaalde tijdstippen tegenover het complex.

 

Met het openbaar vervoer (Antwerpen-1u./Brussel-1u.)

  • Trein: station Mechelen (lijn Antwerpen-Brussel)
  • Bus: vanuit NMBS-station Mechelen, neem aan de bushalte tegenover het station op perron 11 bus 510 (Mechelen-Westerlo) of 511 (Mechelen-Herentals) en stap af aan halte Onze-Lieve-Vrouw-Waver Kerk en wandel terug tot de ingang van de Wintertuin (eerste deur vanaf dorpskern).

 

Met de fiets

Het Ursulineninstituut is gelegen langs het fietsknooppuntennetwerk van de provincie Antwerpen, dat aansluit op de overige provinciale knooppunten. Het instituut is te situeren tussen knooppunt 35 en 36.

 

Te voet

Het Ursulineninstituut is gelegen langs de GR-route 12 (Amsterdam-Parijs), deel IV.